Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010


Εχω ιο. Και με χτυπησε εκει που ποναει. Στους Τονους. Ξαφνικα εμφανιζει αντι για εναν τονο πανω απο το γραμμα "¨¨" πριν απο το γραμμα. Κατεβαζω τωρα antivirus και ελπιζω να δουλεψει. Μαλλον γι' αυτο εμφανιζονται και οι λευκες λωριδες στη φωτο. Που ειναι κολλαζ απο εικονες που συναντησα σημερα στο δρομο και στο γραφειο.
Πολυ γεματη μερα.. Αρχισε η συνθεση για το διαγωνισμο ση Σλοβενια. Εκοψα απειρα κομματακια foam τα οποια εβαφα με διαφορα σπρευ, και επειδη ψεκαζουμε στο μπαλκονι και φυσουσε, γεμισα τα χερια μου μπογιες, πραγμα που με διασκεδαζε πολυ περισσοτερο απ' οτι με εκνευριζε. Αυριο γυριζουν και ο Κ. με την Μ. απο το Οσλο και η δουλεια θα γινει ακομη πιο εντατικη και οργανωμενη.
Καταλαβαινω ολους εκεινους που μου λενε οτι θα δουλευω μια ζωη και κανω μαλακιες που μπλεκω απο τωρα. Εκεινοι ειναι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτο δεν ειναι δουλεια. Ειναι παθος, ειναι καπριτσιο, ειναι φαντασιωση..
Χαρηκα που επιτελους ενα γραμμα μου εφτασε στην Ολλανδια απο την Αθηνα σε δυο μερες αντι για τρεις, οπως γινοταν οταν ημουν στην Ξανθη. Και χαρηκα που το γραμμα μου αρεσε, παρ' οτι εφερε μελαγχολια..
Νομιζω οτι το Σ/Κ θελω να βγω εξω, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομη. Σιγουρα θελω να δω την Α. και τη Σ., αλλα δεν ξερω αν θα φτασω στο.. ακραιο σημειο (:Ρ) να αναζητησω και αλλο κοσμο.

3 σχόλια:

  1. Πάθος. Είναι και φαίνεται. Μακάρι όλοι/ες να ένιωθαν έτσι για τη δουλειά τους.

    Οι λευκές λωρίδες δεν είναι ο ιός. Είναι τα διαλείμματα σκέψης και φαντασίας ανάμεσα στις φωτογραφίες σου.(Ανατρίχιασες;) Μπήκαν εκεί για κάποιο μυστηριώδη cyber λόγο και κάτι θέλουν να πουν...!

    Εγώ πάντως πήρα μακ και έλυσα το πρόβλημά μου. Γιατί κάθε τόσο ήμουν στην εντατική με τόσα που σέρνονται στο διαδίκτυο. Και για κάθε μέρα σερφαρίσματος είχα δέκα μέρες αντιβίωση.. Άσε.. σώθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jerry Jerry!! Καλη η ιδεα για το Mac, αλλα ειμαι απο εκεινους που δεν αντεχουν καθολου να αλλαζουν υπολογιστες και κινητα. Παλι καλα ειχα παρει σκληρο δισκο πριν κανα μηνα και μετα απο 3 χρονια εκανα back up!! Διοτι αν χασω τις φωτογραφιες μου και τα κειμενα δεν θα το ξεπερασω σε λιγοτερο απο χρονο (και περιεργως αυτη τη φορα δεν υπερβαλλω).
    Απο τα εκατονπενηντα εκατομμυρια antivirus που κατεβασα, ενα φαινεται να ..ψιιιλοδουλευει, αλλα οι τονοι ακομη κανουν διακοπες..
    (α, ναι ανατριχιασα!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα καλά δεν είχες antivirus? Με απογοητεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.