Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ξύπνημα. Ντουζ. Περπάτημα. Τρένο. Μετρό. Σύνταγμα. Συνάντηση με Α.. Καφές από τα Everest. Εκτύπωση σε φωτοτυπάδικο της περίληψης της διπλωματικής Δυο αντίτυπα. Φωτοτυπίες ταυτότητας. Από τρία αντίτυπα η καθεμία. Φωτογραφείο δίπλα από το φωτοτυπάδικο. Φωτογραφίες τέσσερις η καθεμία, 3 επί τρεισήμισι εκατοστά. Απαίσιες. Εφορία στη Μιαούλη. Διπλότυπο χαρτοσήμου 30 ευρώ, ένα η καθεμία. Νίκης, ΤΕΕ. Έλεγχος εντύπων. Αναμονή στο ταμείο. Πέφτει το σύστημα. Περνάει ένα τέταρτο. Περνάει μισή ώρα. Περνάει μιάμιση ώρα. "Ξανασηκώνεται" το σύστημα. Εβδομηνταένα ευρώ παράβολο στο ταμείο. Αριθμός πρωτοκόλλου Πάλι στον έλεγχο εντύπων. "Φέρτε το πρωτότυπο κάποια μέρα, όχι επικυρωμένο από ΚΕΠ". Υπογραφή. Απόδειξη. Public. Καινούριο κινητό. Πάλι Nokia. Ταμείο στον πρώτο όροφο. Ισόγειο. Γαμώτο, τα moleskin μου μιλάνε.. "πάάάάάάρε μεεεε...πάάάάάάάρε μεεεε". Moleskin ημερολόγιο ατζέντα 2010. Και μικροσκοπικός τηλεφωνικός κατάλογος σε ένα θαυμάσιο μπλε. Ταμείο. Σύνταγμα. Μετρό. Γραφείο. Γαλλικός. Έρευνα. Φαγητό από το Κούρδικο. Ρύζι με σταφίδες, αμύγδαλα και κοτόπουλο. Πάντα με τραπεζομάντιλο Πάλη με το καινούριο κινητό, μέχρι να βάλω την μπαταρία. Μικρός σεισμός. Οι μισοί δεν τον κατάλαβαν. Κι άλλη έρευνα. Μετρό. Λεωφορείο. Σπίτι. Κουβεντούλα με την Ολλανδία. Μήνυμα από την Μ., από τη Νορβηγία "We won". Τηλέφωνο στη Μ., στη Νορβηγία "Πες μου μόνο που θα κάνουμε το πάρτι!!". Το πρώτο μήνυμα στο καινούριο κινητό ήταν για μια νίκη. Χουχούλιασμα στην παγανιστική μου αισιοδοξία.

13 σχόλια:

  1. Κι έτσι να συνεχίσει λοιπόν,με νίκες!
    Τα Moleskin δεν είναι αυτά του Hemingway ή λάθος θυμάμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι αυτά είναι!!! Τέλεια η φωτογραφία με το χταπόδι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα τι παιδί!! Και τι βραβείο και κακό καλέ είναι αυτό???!! Είπα να σχολιάσω, αλλά τί να πω που με σκίαζαν τα Όσκαρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλέ σιγά, αυτό που έπρεπε δε να σχολιάσουν όλοι το βραβείο της ανοιχτής παλάμης έμεινε στα αζήτητα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξουτ!! ύπνο!! ύπνο! πήγε μια και δουλεύω αύριο! θέλω να πάω κι απ' το ταχυδρομείο. Φύγε γατί! Νάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. axaxaxa κι εγώ έχω εργοτάξιο και ξυπνάω σε 4 ώρες. άντε καληνύχταααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια λοιπόν! Ωραίος τρόπος να εγκαινιάσεις κινητό και Moleskin ταυτόχρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Jerry χαίρομαι που σε βλέπω, παρά τα πιεστικά ντεντλάηνς σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω μια φίλη που τη λένε alex, από Σουηδία, και όχι από Νορβηγία και άλλωστε alex είναι το νικ σου και όχι της φίλης σου. Ασχετα.
    Χαίρομαι που βρήκα το μπλογκ σου. Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.