Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Είναι σημαντικό να βγαίνεις από το σπίτι όταν ΔΕΝ θέλεις να βγεις από το σπίτι.
Μεσημεριανό καφεδάκι στην Ψείρα και ένα πιτόγυρο απ' όλα απ' τη Γυριστρούλα.
Κόσμος, ήλιος, μπαλόνια, μικροπωλητές, κουβεντούλα..
Και επίσκεψη στην Α. με καφεδάκι.
Συνειδητοποίηση ότι δεν είμαι η μόνη που καταστράφηκε το νευρικό της σύστημα από τη διπλωματική.
Δεύτερη συνειδητοποίηση, ότι η Α. ήταν, είναι και θα είναι ο δικός μου άνθρωπος, ανεξάρτητα από αρχιτεκτονική και Ξάνθη, από τόπο και χρόνο.
Συνειδητοποίηση τρίτη: η ταράτσα της Α. έχει μια υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, το μουσείο και τα γύρω φυτεμένα δώματα (ναι, δεν είναι αστικός μύθος και δεν είναι μόνο στην δική μας ταράτσα) και όταν κοιτάζω την Αθήνα από 'κει πάνω μαζί της, ξέρω ότι θα τα βγάλουμε πέρα τελικά, αργά ή γρήγορα.
Συνειδητοποίηση τέταρτη: Ο καφές σε σπίτια φίλων με πυτζάμες είναι ο καλύτερος

Υ.Γ.: Έχω πλέον μηχάνημα συγκόλλησης πυρρογράφο, πράγμα που με κάνει να βλέπω τη ζωή πιο αισιόδοξα :)

4 σχόλια:

  1. Μεσημεριανό καφεδάκι στην Ψείρα, αρκεί να μην είναι ΣΚ (και να προλαβαίνεις να τον πιείς φυσικά). Από την διπλωματική έχουν καταστραφεί πολλοί. Ωραία η Ξάνθη, πέρασα για λίγους μήνες (πάνε αρκετά χρόνια βέβαια). Καφές σε σπίτια φίλων με πυτζάμες είναι must. Τώρα για την πυρρογραφία τι να πω... Αν το κατέχεις μπράβο, αν το προσπαθείς πάλι μπράβο. Καλημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την τεταρτη συνειδητοποιηση με βρισκεις απολυτως συμφωνη.

    Αν εξαιρεσεις καποια μικρα μαγαζακια -ιδιαιτερα που ισως αξιζουν να τα επισκεφτεις, το σπιτι ειναι το καλυτερο μερος για να χαλαρωσεις.

    Τι ειναι ο πυρρογραφος; και πως προκυπτει η ενασχοληση σου με αυτο; εννοω, λιγο επικινδυνο δεν ειναι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμ επικίνδυνο ναι, είναι, για κάποιον που δεν έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί εργαλεία. Αλλά όντας αρχιτεκτόνισσα, παλεύω με κοπίδια πολύ πολύ καιρό. Είναι ένα μηχανηματάκι που μπαίνει στη πριζα και παίρνει διάφορες μύτες μπροστά, με τις οποίες μπορείς να σχεδιάσεις, καίγοντας στην ουσία, ξύλο, πλαστικό, χαρτόνι. Επίσης, μπορείς να κολλήσεις μέταλλα. Είναι ό,τι πρέπει δλδ για χειροτεχνίες. Θα ποστάρω καμια φωτογραφία αργότερα από τις πρώτες απόπειρες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.