Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Την αγαπώ, την αγαπώ, την αγαπώ. Την Α., ντε! Γύρισα σήμερα στο σπίτι και την πήρα τηλ. να της πω κάτι νέα, δεν την πολυάκουγα από το ασύρματο και της απαντούσα ό,τι να 'ναι και ως συνήθως με πήρε χαμπάρι και με κοροϊδευε. Κλείσαμε το τηλέφωνο και πήγα να δω τα μέηλ μου και τότε είδα το πιο φανταστικό μέηλ που μου έχουν στείλει ποτέ. Η Α. μου είχε γράψει ένα ποίημα, το οποίο είναι χιουμοριστικό, απαράδεκτο, γεμάτο απρεπέστατες εκφράσεις και γελοίες καταστάσεις, αλλά είναι όλο ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ :)))). Το τέλειο κλείσιμο για μια φανταστική μέρα.
Το πρωί (κατά τις δώδεκα, εδώ που τα λέμε) πήγα και πήρα μερικά foamboard από μια καταπληκτική αποθήκη χαρτιών, για τα πανέλα του διαγωνισμού. Πήγα από το γραφείο να δω πως πάνε οι εκτυπώσεις και τι κάνουν τα παιδιά και ύστερα ήρθε και με πήρε η Σ. και πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ στα Κανάρια. Μετά η Σ. έφυγε, ήρθε και με πήρε η Κ., η οποία επίσης είχε περάσει πρώτα από το γραφείο, και πήγαμε στο Hoxton. Ήρθε και μας βρήκε η Π. και στη συνέχεια ο φίλος της Κ.. Μέχρι εκείνη την ώρα είχα πιεί έναν φραπέ, έναν καπουτσίνο και μισή Paulaner. Και πήρα τηλ. έναν φίλο, ο οποίος ήταν στο πρώτο έτος μαζί μας στην Ξάνθη, και μετά πήρε μεταγραφή. Έχω να τον δω δυο χρόνια, αλλά όποτε ακούει το "Blister in the Sun", ό,τι ώρα κι αν είναι, με παίρνει τηλέφωνο, διότι είναι το "τραγούδι μου". Βέβαια, πάντα κοιμάμαι όταν με παίρνει και του στέλνω ένα μήνυμα το επόμενο πρωί. Ήρθε στο Hoxton, λοιπόν, κι αυτός, ο Γ., και χάρηκα τρομερά που τον είδα. Είπαμε τα νέα μας και πήγαμε και για ένα κρασί κάπου στο Γκάζι πάλι και δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού και είναι πολύ κρίμα, γιατί ήταν πολύ όμορφο και θα το πρότεινα. Είναι πολύ περίεργο πώς έχω κρατήσει επαφή από την Ξάνθη με ελάχιστα άτομα, έχω χαθεί με ανθρώπους που κάναμε πάρα πολύ παρέα, και με τον Γ., έχουμε αυτή την παράξενη αίσθηση οικειότητας κάθε φορά που βρισκόμαστε, κι ας μην έχουμε καν κοινούς γνωστούς πλέον να συζητήσουμε, κι ας βρισκόμαστε κάθε δυο χρόνια. Τώρα πλέον που είμαστε και οι δυο στην Αθήνα βέβαια, μπορούμε να είμαστε κανονικά φίλοι και όχι "δια αλληλογραφίας".
Γύρισα σπίτι πριν λίγο, έχω πάρει το απαράδεκτο Cosmopolitan και την Athens Voice και τη Lifo και σκοπεύω να σαπίσω στις σελίδες τους, να κοιμηθώ νωρίς και να ξυπνήσω αύριο και να μην κάνω τί-πο-τα όλη τη μέρα. Γραφείο ξανά από Δευτέρα :)

6 σχόλια:

  1. από τα υπόλοιπα γυναικεία περιοδικά, το κοσμοπόλιταν το προτιμώ... τουλάχιστον εκεί ξέρουν να γράφουν σωστά ελληνικά οι κοπέλες!
    αχ, ωραία ζωή έχεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά με πρόλαβε αλλά θα ρωτήσω...Αφού είναι απαράδεκτο γιατί το πήρες? Και θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι απαράδεκτο. Το διάβαζα ένα καλοκαίρι στο χωριό όπου μοιραζόμασταν το ίδιο δωματίο με την έφηβη πρώτη ξαδέρφη μου. Δεν θέλω σχόλια. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Flonsavardu: ναι, ναι γράφουν σωστά ελληνικά και μου αρέσει και το χιούμορ τους.
    Έχω όντως ωραία ζωή, λες;
    @ DmJapan: Διότι τα απαράδεκτα είναι ιδανικά για να αδειάζει το μυαλό, όπως είναι και η κουλτούρα για να γεμίζει. Όπως χρειάζεται το Friends (με ποπ κορν ή γαβάθες παγωτό), έτσι χρειάζεται και ο Μπουνιουέλ. Είμαι κατανοητή φαντάζομαι. Και γελάω πάάάάρα πολύ με το Cosmopolitan. Και το παίρνω και συστημάτικα. Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω. Αλλά δε νομίζω ότι δίνει σωστές βάσεις στην έφηβη ξαδέλφη σου, πρέπει να πω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στάση κΩλιατσου: φόρεσε το φουστάκι που είχες στο γυμνάσιο και κάθισε στα πόδια του(με την πλάτη σου στο πρόσωπό του),φρόντισε να μην έχεις φορέσει τιποτα απο μέσα και να τρίβεσαι πάνω του.
    Μην τον αφήσεις να μπει μέσα σου παρ'όλο που θα σε παρακαλάει. Πέσε στο πάτωμα στα τέσσερα και αρχισε να τρίβεις την κλειτορίδα σου,ζήτα του να παίζει το πέος του κοιτώντας εσένα..και ναι είπαμε φτάνει αντίσταση!
    τώρα ήρθε η ώρα να μπει μέσα σου !

    λοιπόν?κάνω για συντάκτρια του κόσμο ή δεν γράφω σωστά τα ελληνικά?

    τι? αλλού υποβάλλονται οι αιτήσεις για δουλειά?θα μπερδεύτηκα μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Amalthia, λάθος μέρος. Στείλε μου μεηλ να σου πω που υποβάλλονται...αχεμ... :P :P

    Μαμπ...πολύ αργά. Δεν είναι πλεον έφηβη αλλά παντρεμένη και έχω και ανίψι. :P
    Επίσης για κουλτούρα συμφωνώ με τα Friends αλλά τώρα για τα απαράδεκτα μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλύτερο από Μπουνιουέλ. μπουαχαχαχαχαχα. Εντάξει, μου πέρασε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχ
    χαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχα
    κλαψ (κλάμα από γέλια)
    (ναι 'στε καλά κι οι δυο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.