Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Εντάξει, ναι, έχω την καλύτερη καλύτερη φίλη σε όλο το Σύμπαν. Δεν χρειάζεται να με φθονείτε και να με καταριέστε τώρα για την τύχη μου, δείξτε λίγη ανωτερότητα, επιτέλους! Τσκ..
Αυτό είναι το δώρο της Α. για τα γενέθλια μου (ναι, το 'παθα κι αυτό και φέτος. Συνέβη.). Είναι μια καρφίτσα στρουθοκάμηλος και νομίζω ότι θα την φοράω από δω και πέρα συνέχεια. Είτε θα φοράω μόνο ρούχα που πάνε με τη στρουθοκάμηλο, είτε θα αδιαφορώ για το αν πάνε τα ρούχα που φοράω με τη στρουθοκάμηλο
Βγήκαμε σήμερα για έναν καφέ με την Α., που είχα να την δω αιώνες (μου αρέσει να υπερβάλω λιγάκι). Πήγαμε στις "Μούσες", στο Μοναστηράκι (μην πάτε, κάνει 5 ευρώ ο φρέντο καπουτσίνο-στο Ginger Ale κάνει 3.30 και είναι πολύ πιο ωραία). Ε, ήταν απίθανα. Πώς γίνεται αυτό κάθε φορά, δεν καταλαβαίνω. Εννοείται ότι καταλήξαμε να μιλάμε για τη διπλωματική, αφού πρώτα όμως περάσαμε ένα χεράκι όλες τις "μόνιμες στήλες" και τα "επίκαιρα" και σκοπεύουμε να κάνουμε κάποια στιγμή μια προβολή όλων των εξευτελιστικών βίντεο που τραβούσαμε κατά τη διάρκεια της διπλωματικής Μεταξύ μας, άντε και με 4-5 ακόμη που θέλουμε είτε να τους διασκεδάσουμε, είτε να τους τρομάξουμε.
Έχω στο μπαλκόνι εδώ και τέσσερις μέρες ένα αβοκάντο που δεν έλεγε να ωριμάσει αλλά τελικά ωρίμασε και σκοπεύω αύριο να το μαγειρέψω με κοτόπουλο και να το δώσω στο πειραματόζωο-μπαμπά, που θα έχει έρθει από τριημεράκι και άρα χαλαρός και ανυποψίαστος Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα βγει μάπα, αλλά αν δεν πειραματιστείς δεν μαθαίνεις, σωστά; Σωστά.
Έχω κέφι. Αν μου ξαναχαλάσει θα κατηγορήσω κάποιον από εσάς που με διαβάζετε, ή όλους μαζί, ότι με ματιάΞατε. Επιπλέον, θα γράφω πάλι μίζερα και γκρινιάρικα και ψευτοκουλτουριάρικα. Κανονίστε. Αυτά.

Υ.Γ.: Σάουντρακτ της βραδιάς: "Τα μυστικά του κήπου", Νίκος Κυπουργός. Ω, θεοί! Επίτελους, μετά από καιρό ένας ελληνικός δίσκος που ακούγεται άνετα στο ριπίτ για μέρες.
"τι κι αν φορείς πουκάμισο
που ως το λαιμό
που ως το λαιμό κουμπώνει
Απ' τα κουμπάκια ανάμεσα
ο έρωτας
ο έρωτας τρυπώνει"

21 σχόλια:

  1. Λαθος σε πληροφορηηηησαν , εγω εχω την καλυτερη φιλητου κοσμου... :) Καλα η καρφιτσα απιστευτη...! Δεν ζηλευω οοομως :p

    Δεν μου λες σιγουρα εισαι Διδυμος? Η εισαι παρθενος και μας το κρυβεις? Γιατι οντας παρθενακι η γκρινια ειναι ενα απο τα συνωνυμα μας, να το ξερεις!

    παντως γκρινιαζε ο Waldorf οτι ολο κανω αναρτησεις, και πως δεν υπαρχει ατομο που να γραφει τοσο συχνα...σπας επαξια καθε ρεκορ !

    Νυχταααα!

    ( να παινευτω κι εγω ομως για το γυφτακι μου,εμενα ενω ειχε παραστασεις με την θεατρικη ομαδα της σχολης της , μπηκε σε ενα λεωφορειο και ηρθε να με δει εστω και για λιγο , οταν κατεβηκα του αγιου πνευματος Ελλαδα χα! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίδυμος. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Αν ήμουν Παρθένος, απλώς θα γκρίνιαζα. Επειδή είμαι Δίδυμος, πρέπει να γκρινιάζω αλλά μόνο πότε-πότε, ώστε να είμαι κυκλοθυμική και να επιβεβαιώνω το ζώδιο :P
    Σχετικά με το πόσο συχνά γράφω: μάλλον πάσχω από αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Graphomania.
    Δεν μπαίνω καν στον κόπο να παινευτώ για την Α. :) Κοκκινίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η "μουτ" είναι όντως πολύ καλή φίλη. και η καρφίτσα πολύ "άλεξ". έτσι πρέπει να ξέρουν οι φίλες τι σου πάει και τι σ' αρέσει και τι όχι. αλλά δεν ζηλεύω, είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ. και γιατί να ζηλέψω, αφού με κατασυμπαθείς. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίχες γεννέθλια? Χρόνια σου πολλά ρεεεεεε και μια μεγάλη αρχιτεκτόνισσα να γίνεις! Χαχαχαχα
    Και σοβαρά τώρα, ευτυχώς που δεν είσαι καρκίνος γιατί ούτε καν θα έγραφες εδώ. Πίστεψέ με... Μακριά από καρκίνους και σκορπιούς, μπρρρρρρρρ

    Btw, όντως ένα καταπληκτικό δώρο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και ο άλλος πρέπει να το ξέρει =))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φλο, είναι λίγο τρομακτικούλι που έχουμε μιλήσει 5 ώρες (καλά, μπορεί 10.. καλά, μπορεί 15) και αναγνωρίζεις ότι η καρφίτσα είναι πολύ "Άλεξ" (που είναι).
    Όχι όχι μη ζηλεύεις, εσύ είσαι νούμερο ένα στην κατηγορία "οι φανταστικοί μου φίλοι-που μπορεί να είναι και εξελιγμένα ρομπότ,δεν ξέρω-που επικοινωνώ μαζί τους στο ίντερνετ" :) (το ότι δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος σε αυτή την κατηγορία δεν μειώνει στο ελάχιστο την πρωτιά σου, σε διαβεβαιώ, ειδικά μετά την κινηματογραφικού επιπέδου χθεσινή σου αφήγηση).
    Sarper, ναι, έχω. Και αυτός ο άτιμος ο Blogger άλλαξε την ηλικία μου αυτόματα πρωί πρωί. Είναι όμως κάπως μεγαλειώδες, αν το καλοσκεφτείς, ότι ήδη κατόρθωσα να ζήσω ένα τέταρτο του αιώνα. Έχω μια αίσθηση πληρότητας!
    (Υ.Γ.: Ο μπαμπάς μου είναι καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό. Νόου Κόμεντς. Για μισό λεπτό Πανούλη! Εσύ δεν είσαι που έλεγες "δεν θέλω ζώδια, δε θέλω μοίρες?? Πάει, το έχασες καημένο μου κι εσύ..Ή δεν ήσουν εσύ και το 'χω χάσει εγώ; Βαριέμαι να τσεκάρω παλιές αναρτήσεις, έχω και μια κάποια ηλικία. Θα ρισκάρω να εκτεθώ :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! (Σήμερα έχει και θερινό ηλιοστάσιο ε, μαζεύονται οι μάγισσες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ!!! (γι' αυτό θα τα γιορτάσω άλλη μέρα. Έχω να πάω δεν-μπορώ-να-πω-πού απόψε:) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xμμμμμμμμ
    Όντως τα έλεγα αυτά, καλά θυμάσαι... Μάλλον τα αναθεώρησα ξανα, πφφφφφφφ
    Γενικώς σου λεω... Δε με νοιάζει! Αλλά την πάτησα με έναν καρκίνο και τα βλέπω γαμάτα τα πράγματα. Εκτός κι αν της δώσω να καταλάβει οτι ποιος τα χέζει τα ζώδια. Οπότε εγκώ ντεν κσέρει!
    Αυτό που ήθελα να πω όμως είναι ότι καρκίνοι και σκορπιοί σπάααααααανια θα κάτσουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με άλλους μέσω του μπλογκ. Με λίγα λόγια είναι μόνο για "περνάμε καλά και τελειώσαμε"! Κάπως έτσι παει

    [μάλλον θέλει ανάλυση το θέμα με τα κωλοζώδια, αλλά όσο το αναλύω, τόσο περισσότερο καίγεται το μυαλό μου και ποιος έχει όρεξη για καμμένο μυαλό? οποτε το αφήνω στην τύχη μέχρι να... επαληθευτεί]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι Πάνο, μην το αναλύεις, γιατί εγώ (όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δεν ντρέπομαι που το λέω) προσπάθησα να ανακαλύψω αν τελικά είμαι καρκίνος ή δίδυμος και τελικά ένα αγγλόφωνο site μου αποκάλυψε ότι είμαι "Cancergemini", αλλά άμα νιώθω πιο εξωστρεφής είμαι πιο πολύ δίδυμος, άμα νιώθω πιο κλειστή είμαι πιο πολύ καρκίνος. Τζίζους. (ξέρω, είμαι απαίσια που κάθομαι ακόμη και το ψάχνω αυτό. Την πρώτη φορά είχε λίγο πλάκα, αλλά καταντά εμμονή).Αρνούμαι να ασχοληθώ παραπάνω. Αυτό το ζήτημα παραμένει άλυτο εδώ και 25 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως και να χει... Να μας χαιρόμαστε είτε είμαστε το ένα είτε το άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Muchos años και από εμένα. Να τα χιλιάσεις, έστω και κρυογονικώς κατεψυγμένη :P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μα φυσικά Πάνο, μα φυσικά :)
    Φιλέα, πρωτότυπος ως συνήθως! Να μου λείπουν οι καταψύξεις :) Ευχαριστώ για τις ευχές παρ' όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά και καλάααααααα!
    Με καλούς φίλους γύρω σου να σ'αγαπούν και να τους αγαπάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλεξ! Χρόνια πολλά κοριτσάκι!!
    Έχω να πω ότι είσαι σίγουρα διδυμοκαρκίνος, κάνει κρα οτι είσαι!
    Επίσης, εμένα, ως καρκίνο με ωροσκόπο σκορπιό, μάλλον θα με κράξει ο σάρπερ!! Πάντως "περνάμε καλά και τελειώσαμε" οι καρκίνοι δεν είναι...
    οι καρκίνοι είναι μία ταλαιπωρία σκέτη, πρωτα για τον εαυτό τους και μετά, φυσικά, για τους άλλους.
    Επίσης θέλω να πω ότι όσο εσείς περνάτε ωραία, εγώ εδώ και δέκα μέρες είμαι άρρωστη με πυρετό και έχω μία φανταστική πνευμονία. Αυτό το λέω για να νιώσετε τύψεις για όσα κακά λέτε για τους καρκίνους!!!χαχαχα
    Η καρφίτσα ειναι φανταστική, και για να μην λες άλεξ έχω ετοιμάσει να σου δώσω κι εγώ μία, εδώ και καιρό, έτσι για να μη λες ότι αντιγράφω τη φίλη σου.
    Γκρίνια και παράπονα; Οκ, αυτό είναι ένα άλλο προτέρημα του καρκίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμάλθεια, Τζέρρυ, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας :)
    Τζέρρυ, πώς τα κατάφερες, μες το κατακαλόκαιρο να έχεις πυρετό? Σου επιτρέπουμε να γκρινιάζεις, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φαινεται οτι ειμαι στο κοσμο μου (με ντροπη) Χρονια πολλα αν και καθυστεριμενα...να βρεις αυτο που ψαχνεις...και παντα να χεις ατομα που σε αγαπουν οπως η A...!

    ειδες με παρεσυρες με την φιλη σου και ξεχασα το αυτονοητο...ντροπη

    Joeux anniversaire και αλλα γαλλικα...

    statler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχα δεν πειράζει statler. Ούτε που το είχα παρατηρήσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ω μα φυσικά! Αυτό κάνω, την φοράω διαρκώς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ααααα εχεις γενεθλια ιδια μερα με τη μαμα μου:)
    χρονια σου πολλααααα αν και λιγο αργοπορημενα ελπιζω να τα δεχεσαι :P

    Γραφεις πολυ ομορφα, θα τα λεμε=]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Free Spirit, ευχαριστώ και για τα χρόνια πολλά και για τα καλά σου λόγια :) Καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.