Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

In Athene is het zomer. Ze gingen door kakkerlakken.

13 σχόλια:

  1. "Στην Αθήνα κάνει πολλή ζέστη. Ας γινόταν να 'ριχνε καρέκλες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. In Athene is het altijd zomer maar er is geen geld. In Nederland en Duitsland is het andersom. Man kan niet alles gelijktijdig hebben. Helaas...(τι θα γίνει φίλε μου μ'εμάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ τι ωραία που υπάρχει το google translator! Και τι πολύ που έχω αρχίσει να διασκεδάζω με τα Ολλανδικά :)
    Φιλέα, καλως ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γειααααα!

    πέρασα για την καλησπέρα μου..δεν μου μένει χρόνος για παραπάνω...τι έγινε γύρισες Αθήνα ε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γύρισα γαμώτο.. αλλά σε τρεις μήνες ξαναφεύγω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σας βρήκα. Α, όχι και google (χόοχλ;) translator! Τσάμπα κάναμε τα μαθήματα δηλαδή; Αν και οκ, ένα λεξικό αραιά και που χρειάζεται :-).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα εγώ ακόμη δεν τα έχω αρχίσει, οπότε δικαιολογούμαι. Όλο φόρα παίρνω, αλλά το βλέπω από αρχές Ιούνη να παίρνει μπρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε νταξ μην τρελένεσαι..δεν είναι δα και "ιμπερλέμπενσβίχτιχ" που λένε και οι Γερμανοί. Απλώς κακά τα ψέμματα είναι ωραία να ξέρεις τις γλώσσες των χωρών που σε περιβάλλουν. Και λέω "χωρών"γιατί μπορεί να μη μένω στο δοξασμένο Nederland αλλά είναι τόσο κοντά που μου τρέχουν τα σάλια ;-).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να σου πω κάτι? το έχω ζηλέψει πολύ το μπλογκ σου το πολύγλωσσο και το δηλώνω, θα σε αντιγράψω χωρίς ίχνος ντροπής από Αύγουστο. Τι διάολο πληρώνανε οι γονείς μου στα φροντιστήρια τόσα χρόνια; Να κάνω και μια κάποια απόσβεση, βρε αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βεβαίως και να αντιγράψεις το κόνσεπτ "γράφω σε διάφορες γλώσσες για να ψαρώνω το λαό". Ελπίζω μόνο να έχεις περισσότερη έμπνευση από την αφεντιά μου και να γράφεις πιο συχνά απο μια φορά στους 3 μήνες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α, μα τι ωραίο κόνσεπτ! Ναι, ναι αυτό θέλω!! Μπα, νομίζω θα συνεχίσω με τους εδώ ρυθμούς, μια φορά το διήμερο. Ή λες να μου τα χαλάσει η ξενιτιά και να χάσω το ρυθμό μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ίσα ίσα που η ξενιτιά θα σου δώσει τόνους επιπλέον υλικό. Το θέμα είναι να μην βαριέσαι να το μετατρέψεις σε σπαρταριστό ανάγνωσμα. Μην ανησυχείς πάντως, το μπλογκ σου είναι σχετικά πρόσφατο οπότε λογικά δεν έχει υποστεί την φθορά του χρόνου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.