Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μια αλλαγή σχεδίου με οδήγησε από τον "Κυνόδοντα" στο Ιντεάλ στην Τεχνόπολη για το Τζαζ φέστιβαλ, όπου και συγχρονίστηκα με τον Κ.Τ., πράγμα που αργά ή γρήγορα θα γινόταν και παρ' ότι ήθελα όσο και φοβόμουν αυτή τη συνάντηση, τελικά όταν είσαι τυχερός άνθρωπος και οι καλές διαθέσεις συμπίπτουν δεν υπάρχουν περιθώρια "αποτυχίας".
Γρασίδι, μπύρα, ακόμα το καινούριο σακάκι, μια μπλε μπλούζα με κουμπάκια, ένα καρό κολάν, η Σ., που επέστρεψε από τη Λάρισα, ένας απολαυστικός καφές με την Κ. στην Ολυμπίου, ένα παγωτό ξυλάκι, σχέδια για τη συναυλία της Πλάτωνος στην Επίδαυρο, αυτό το τραγούδι στο ριπίτ (γιατί είναι ό,τι πιο ωμό και ταυτόχρονα ευαίσθητο έχω ακούσει εδώ και καιρό), σχέδια για τη συναυλία Ψαραντώνη-Αγγελάκα στο Ηρώδειο και λοιπά και λοιπά.......

10 σχόλια:

  1. τον είδες τελικά τον κυνόδοντα, γιατί δεν κατάλαβα αν το είδες και πήγες μετά ή δεν το είδες και πήγες κατευθείαν. να το δεις αν δεν το είδες, εν τέλει αυτό θέλω να σου πω. :p

    κανονικά θα σε κορόιδευα για τη μουσική που ακούς, αλλά και τι ξέρω εγώ; (πολύ κλάψα ρε παιδάκι μου!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααα γνώρισες από κοντά Κ.Τ.??? τέλεια!!! Επίδαυρο και Ηρώδειο κι εγώ όπως κάθε καλοκαίρι, αλλά για άλλες παραστάσεις :)
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον είδα Φλο, αλλά μπορεί Παρασκευή. Κορόιδεψε, κορόιδεψε, κανένα πρόβλημα :)
    Mahler είμαι πολύ τυχερή, κυρίως γιατί προέκυψε από σύμπτωση. Αυτό το "κάθε εμπόδιο για καλό" όντως έχει λειτουργήσει ως τώρα στη ζωή μου. Ωραία που καλοκαιριάζει και αρχίζουν τα "θεάματά" μας, ε?
    Υ.Γ.: Με συγκινεί που δώσατε σημασία και σε αυτή την ανάρτηση, που όπως χαρακτηρηστικά παρατήρησε ο Α. ("γιατί την ξεπέταξες έτσι αυτή την ανάρτηση;"), την έγραψα με κακή διάθεση και τελείως στο πόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο, αλλά ακόμα να δείς τον Κυνόδοντα??? άντε καλέ πόσο θα παίζεται ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσχετο δεν είναι mahlerako αλλά τον έχουν δει πλέον όλοι, μου έχουν πει αρχή, μέση, τέλος, και ότι καλό ήταν αλλά δεν συγκλονίστηκαν, οπότε δεν ανυπομονώ τόσο πολύ. Αλλά ναι, σκοπεύω να τον δω ιβέντσουαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω λεω να μην τον δεις, καλέ καλοκαιριάτικα αυτό θα κάνεις; Πήγαινε στη μαλακάσα σου, πήγαινε στο ηρώδειό σου και στην επίδαυρό σου όπως κανονίζεις και παρτο σε ντιβιντι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα στην ολλανδία...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζέρρυ θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου νομίζω.. Εκτός κι αν παίξει κανένα θερινό με καλή παρέα. Σου χρωστάω ορισμό της λυγκουδίας, το ξέρω, δεν το ξεχνώ, αλλά δεν είμαι τώρα σε τέτοια διάθεση. Ούτε σε άλλη. Δεν είμαι σε καμία, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι αμέ, αν δείς τον Κυνόδοντα μια κρύα νύχτα του Χειμώνα στην Ολλανδία θα πέσεις σε καταστολή χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έλα φρόνιμα όλα τα παιδάκια τώρα με τον Κυνόδοντα! Θα αποφασίσω τι θα κάνω και θα φροντίσω να ενημερωθείτε. Mahler! Μην πειράζεις τα κουβαδάκια της Τζέρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αλήθεια είναι ότι είχα γράψει αρχικά και "αν καταφερεις να μην κόψεις φλέβα" αλλά το έκοψα για να μην σε προϊδεάσω!! χαχα, δεν έχει κι άδικο ο μάλερ!!!
    παντως τα κουβαδάκια μου κατω!! θα γίνει χαμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.