Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Βρέχει (φαντάζομαι λάσπη από τη Σαχάρα, πράγμα που με διασκεδάζει ελαφρώς) και η σύνδεση χάνεται κάθε τρεις και λίγο. Δεν έχω ιδέα αν συνδέεται με τη βροχή ή όχι, αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται. Παρ' όλα αυτά δεν θα αποθαρρυνθώ, διότι έχω πάρα πολύ καλή διάθεση και όταν έχεις τέτοιες διαθέσεις, είναι καλό να τις μοιράζεσαι. Η καλή μου διάθεση οφείλεται σε διάφορα πραγματάκια, μεταξύ των οποίων είναι:
1.Η εφεύρεση του αυτόματου ποτίσματος, την οποία έχουμε προμηθευτεί και έτσι δεν χρειάζεται να ποτίζω την ταράτσα αυτή τη βδομάδα που λείπει ο Μάστερ της Ταράτσας.
2.Ο δυόσμος, ο οποίος υπάρχει σε αφθονία στην ταράτσα και σε συνδυασμό με μια φέτα λεμόνι μετατρέπει το παγερά αδιάφορο σε 'μένα νερό, σε κάτι σχεδόν ενδιαφέρον.
3.Η γραφή του Τζούμα και στο τρίτο βιβλίο, που παραμένει ανάλαφρη, στιλάτη, σχεδόν προφορική, αλλά όχι τόσο ώστε να χάνει τη λογοτεχνικότητά της (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό).
4.Το γεγονός ότι το Bororo έφτασε στον προορισμό του, χωρίς τις περιπέτειες που πέρασαν άλλα βιβλία στο παρελθόν λόγω αποσυντονισμού ελληνοολλανδικών ταχυδρομείων
5.Η διαπίστωση ότι ένα πιάτο μπορεί να μαγειρευτεί εξ' αποστάσεως και ο σεφ με τον "εκτελεστή-δοκιμαστή" να μοιραστούν τη χαρά, που έτσι διπλασιάζεται
6.Το γεγονός ότι στις 29 θα σιγοτραγουδάω Bob Dylan με τον Bob Dylan για συνοδεία ( :Ρ) και στις 31 θα ουρλιάζω (τραγουδιστά πάντα) "Γεια σας πότες της στρογγυλής τραπέζης,
που τα σαρκία σας η μέθη κυβερνά." δίπλα-δίπλα με την Α., πρώτη γραμμή στα "χαρακώματα" του Θανάση Παπακωνσταντίνου
7. Το ζαχαρούχο γάλα, που αν το βράσεις δυο ώρες μέσα στην κονσέρβα του σε μπεν μαρί, γίνεται πηχτή καραμέλα.
8. Το γεγονός ότι και ο Γ. έχει πάθει ψύχωση με τους -δεν-λέω-ποιούς και πλέον το ενδεχόμενο να τυπώσουμε μπλουζάκι, αφού δεν το είχα μόνο εγώ σαν σκέψη, δεν μου φαίνεται τόσο μακρινό και γελοίο.
9. Στον Ταρτούφο αρέσει η Monika και ξελαρυγγιάζεται να τη συνοδεύσει στο τραγούδι (η αλήθεια είναι ότι ο Ταρτούφος είναι σατανικός, την βλέπει ανταγωνιστικά και έχει βλέψεις να την ξεπεράσει και να γελάει κοροϊδευτικά από πάνω της, παρακολουθώντας την κατρακύλα της στα τσαρτ, αλλά και την ψυχολογική. Αυτά όλα είναι δικιές μου υποθέσεις, αλλά από το αινιγματικό ύφος των πουλίσιων ματιών του και το ερμητικά κλειστό ράμφος του, όταν πρόκειται για συζήτηση, αυτό εισπράττω).
10.Το ότι η Α. διασκεδάζει ακόμη να μιλάει μαζί μου στο εμ ες εν και να λέμε βλακείες, κι ας την έχω δει την προηγούμενη μέρα, κι ας μην έχουμε κανένα ουσιαστικό νέο.

5 σχόλια:

  1. με κούρασαν τα βατραχάκια και δεν απόλαυσα τη σημερινή ανάρτηση όπως έπρεπε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ αλήθεια? Ρε τα αγαπάω τα βατραχάκια.. Ασε με να τα αφήσω λίγο καιρό και υπόσχομαι από Δευτέρα να τα βγάλω, να βάλω κάτι πιο ξεκούραστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύσις είναι απλή: Διαβάζετε το μπλογκ μέσω RSS reader (google reader ας πουμε) το οποίο σας δείχνει το αγνό, παρθένο και αμόλυντο κείμενο επιτρέποντας ταυτόχρονα στον βλόγερ να στολίζει τη σελίδα του με πάσης φύσεως χλωρίδα και πανίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω δεν ηθελα βροχη τις 2 πρωτες μερες που ημουν Μυκονο... Αλλα δε γαμιεται! Καλη φαση ειχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.