Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Χθες: απραξία, ακινησία, ύπνος, τηλέφωνα με Σ. και Α. για να διαπιστώσουμε πόσοι επιβίωσαν από το πάρτι, το σπίτι της Σ. δεν επιβίωσε, Εμ Τζι με Α., Α., Γ., Χ., Κάηζερ στην πλατεία, πατάτες τηγανητές με την Κάηζερ, αποχώρηση του Α., αποχώρηση του Χ., άφιξη της Μαιρούλας με απίθανες γόβες, απίθανα μαλλιά, απίθανο φορεματάκι, δεύτερη μπύρα με τη Μαιρούλα τον Γ. και τον Α. (τον καινούριο Α. Ο παλιός Α. πέθανε), αποχώρηση των Α. και Γ., δεύτερος γύρος Εμ Τζι για μένα και τη Μαιρούλα, ξενύχτια χωρίς κανένα λόγο. Απορούμε όλοι γιατί και πως αλλά καταλήξαμε ότι, όπως είπε κι ο Γ. πολύ εύστοχα "έχουμε μαζευτεί όλες οι μεταβατικές περίοδοι μαζί", οπότε μάλλον φταίει αυτό. Γιατί για να πούμε "μπλέημ ιτ ον μαη γιουθ" δεν μας πολυπαίρνει. Και ύστερα κουβέντα, ώσπου να ξυπνήσει το παλιοκανάρινο και να αρχίσει να κελαηδάει με όλη του τη δύναμη. Ύπνος στις επτά, ξύπνημα στις δώδεκα, για να τιμήσω το κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο του παππού (δεν υπάρχει καλύτερο στον κόσμο). Σήμερα λέω να κάνω το πρώτο μου μάθημα Ολλανδικών. Ίσως, αλλά λιγάκι αργότερα.
(Κοσμά, λυπάμαι που δεν είσαι πλέον ο μοναδικός με το προνόμιο να αναφέρεσαι ολογράφως, αλλά αν ήξερες τη Μαιρούλα, απλώς δεν γίνεται να της αρνηθείς τίποτα)

5 σχόλια:

  1. Βρήκα διάφορα pdf με ολλανδικά,να πάρω μια ιδέα. Έχω κάνει 4 γλώσσες στη ζωή μου,αυτή δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέρω. Θα σου χρειαστί εκεί που πας,οπότε καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αδερφή μου έκανε ολλανδικά στη σχολή (γερμανικη ΑΠΘ) και λεει ότι είναι αγγλικά και γερμανικά μαζί, με κάποιους κανόνες, λέει όχι ιδιαίτερα δύσκολα - τώρα εγώ δεν έχω ιδέα...!
    Επίσης έχω να δηλώσω ότι είχα κάνει σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση που.. χάθηκε!
    Οπότε ΑΛΕΞ ή το ΕΣΒΗΣΕΣ στο μοντερέισον- χαχαχαχαχαχα-
    (ή εγώ έκανα κάποια μαλακία στην αποστολή!)
    Έλεγα λοιπόν στο ΣΧΟΛΙΟ μου ότι θέλω να μου κρατήσεις ένα αντίτυπο μητροπολιτικές ιστορίες αν βρεις, γιατί εγω δεν έχω βρει. Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vany κι εγώ έτσι νόμιζα όταν τα πρωτοάκουσα, αλλά αν τα δεις γραμμένα και μιλάς γερματνικά και αγγλικά, βγάζεις νόημα. Η προφορά είναι ένα στραμπούληγμα. Ευχαριστώ για το "καλή επιτυχία" :)
    Τζέρρυ, ναι, ισχύει αυτό που λέει η αδελφή σου απ' ότι έχω καταλάβει ως τώρα. Δεν έσβησα σχόλιό σου ποτέ ποτέ ποτέ να -σμουτς- φιλάω σταυρό :Ρ
    Θα φροντίσω για το αντίτυπο. Κι εγώ μέσα στη βδομάδα θα πάρω μερικά στα χέρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερμανικά δεν ξέρω γρι δυστυχώς,ίσως για αυτό μου φάνηκαν τελείως off

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η προφορά δεν παλεύεται.. αυτό το χχχχχρ γχγγχχχργγχχχχ.. σαν χήνα που στραβοκατάπιε και πνίγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.