Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Πήρα πριν από μια ώρα το πισι πάλι στα χέρια μου. Και αμέσως άρχισα να γράφω στο μπλογκ. Αλλά δεν είχα κατεβάσει ακόμη μοτζίλα και έγραφα στον εξπλόρερ. Κάνω ένα ριφρες στην ανάρτηση για να ελέγξει την ορθογραφία, και χάνεται όλο το κείμενο. Ήταν μεγάλο. Αυτό θα είναι πιο μικρό, όπως αντιλαμβάνεστε, διότι έχω και ευαίσθητο νευρικό σύστημα.
Το πισι, λοιπόν, υπήρχε πιθανότητα να το πάρω στα χέρια μου μετά από 25 μέρες, διότι θα πήγαινε έξω για φτιάξιμο αν δεν έπαιρνε φορμάτ. Αλλά ο καλός μου πατερούλης βρήκε την άκρη και μου τον έφερε σήμερα.
Παρ' ότι σκεφτόμουν το τελευταίο τετραήμερο εκατοντάδες πράγματα που θα έκανα αν είχα το πισι, τώρα που ήρθε στα χέρια μου, τα ξέχασα όλα. Νταμ!
Σήμερα ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα στο γραφείο. Ανοίγονται νέες πόρτες και προοπτικές, ξεκινάει καινούριος διαγωνισμός και μπαίνουμε πάλι σε δημιουργικότερη περίοδο, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα σας δώσω εν καιρώ λεπτομέρειες
Επίσης σήμερα ήρθε και γράμμα απ' το TU DELFT, που με ενημερώνει γραπτά και επισήμως ότι έγινα δεκτή και θα χαρούν πολύ να με δουν και να τους στείλω και τα 1670 ευρώ, να χαρούν λίγο ακόμη.
Χθες πήγα μετά το γραφείο στους Διόσκουρους (τους κάτω) με τον Γ. (αυτόν που απειλώ στο προηγούμενο ποστ) και κάναμε μια πολύ βοηθητική συζήτηση, για να καλυτερεύσουν οι ζωές και των δυο μας. Μετά πήγαμε στο Taf και γνώρισα την καινούρια του κοπέλα, η οποία μοιάζει καταπληκτικά με μια δεύτερη ξαδέλφη μου, την οποία συμπαθώ πολύ και άρα δεν ξέρω αν η συμπάθειά μου για την Ε. ήταν επηρεασμένη από την οικία εικόνα της η όντως θα τη συμπαθούσα έτσι κι αλλιώς. Υποθέτω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.
Κατά τα λοιπά, διακρίνω στην ατμόσφαιρα έναν εκνευρισμό, μια αίσθηση ματαιότητας, μια απογοήτευση, σπασμωδικές αντιδράσεις, μια παραίτηση. Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου.
Ξεκίνησα το Κουρδιστό Πουλί του Μουρακάμι. Είναι 820 σελίδες και δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από ένα καλό, βαρύ (σε κιλά) μυθιστόρημα. Τα διηγήματά από την άλλη, τα θέλω ελαφριά, να τα κουβαλάς στην τσάντα και να μη σου πέφτει ο ώμος.
Βάζω στη διάθεσή μου ένα χλιαρότατο 6/10, κι αυτό απλώς γιατί είναι Παρασκευή, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό θα φτιάξει σύντομα.

3 σχόλια:

  1. μα δεν αποθηκεύτηκε αυτόματα η ανάρτηση που είχες αρχίσει να κάνεις; για πήγαινε δες το.

    μου θύμησες ότι πρέπει να αρχίσω διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι με τον κ. Μουρακάμι :)
    Νομίζω θα είναι καλή παρέα.

    Υ.Γ: Γιατί όποιος πάει για service το pc του πάντα κάτι απρόοπτο συμβαίνει συμβαίνει; Εκνευριστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι Φλο, όχι , δεν αποθηκεύτηκε! Αλήθεια! Βλέπω είδες το Μαίρη εντ Μαξ.. Ή το χουμε ξαναπεί ότι μας αρέσει αυτή η ταινία; Αλτσχάιμερ..
    Ευχαριστώ Eraserhead για το "καλό ταξίδι" :)
    Υ.Γ.: Ναι, είναι εκνευριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.