Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χθες πήρα την Α. τηλέφωνο, αν ήθελε να ρθει για ποτό, γιατί θα πήγαινα απ' τον ΕμΤζι να βρω τον Α. και τον Α.. Αλλά μου είπε "είμαι κομμάτια ρε Α.". Αηδία έχω καταντήσει!
Σήμερα σταμάτησα να ασχολούμαι με έναν διαγωνισμό, όπου πραγματικά κολυμπούσα στον ωκεανό, και άρχισα να μεταφράζω ένα brief, από τα αγγλικά στα ελληνικά, πράγμα που φαίνεται να είμαι η μόνη που το απολαμβάνει.
Αύριο η Α. με κάλεσε στο μουσείο Μπενάκη, για τα εγκαίνια της έκθεσης του διαγωνισμού του Μεταξουργείου, και πολύ χαίρομαι που θα πάμε, διότι είναι ωραίοι για χάζεμα οι αρχιτέκτονες, από το ντύσιμο, μέχρι το τουπέ, τις γκριμάτσες αποδοκιμασίας, που νομίζουν ότι κανείς δεν παρατηρεί, το αλληλοθάψιμο και τις εξάρσεις ενθουσιασμού και αλληλεγγύης.. Μετά μπορεί Φριτζήλα (μουαχαχαχα, το προηγούμενο ποστ μου έπιασε τόπο), μπορεί απλώς για πολλά πολλά πολλά ποτά.
Χθες, την ώρα που πήγαινα προς Μαβίλη, τελείωνε κάποια παράσταση στο Μέγαρο. Μ' αρέσει πάρα πολύ που βλέπεις κυρίες με γούνες, ηλικιωμένα ζευγάρια ντυμένα ασυναίσθητα ασορτί, αγοράκια που ακούνε μέταλ αλλά παίζουν βιολί, σκυλούδες που τις τράβηξε εκεί το αμόρε, νέους που απλώς διψάνε για κάτι διαφορετικό. Γενικά μ' αρέσει να χαζεύω πλήθη και όσο πιο ανομοιογενή, τόσο το καλύτερο.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα βγαίνατε τέσσερα Αλφα μαζί?
    Ε όχι!!

    Όσο για τη μετάφραση, τι να πω.. βίτσια είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ναι. Δράμα. Πάλι καλά δεν είναι κανένα Άλφα ίδιο με το άλλο.
    Α, από τέτοια βίτσια, άλλο τίποτα εγώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγάπησα τελευταία παράγραφο..Είσαι πολύ παρατηρητική και περιγράφεις πολύ ωραία αυτά που έχεις παρατηρήσει.

    Επίσης είμαι στο εργαστήρι του προγραμματισμού και παρατηρώ πως τα δάχτυλά μου είναι φτιαγμένα για να γράφουν κι όχι για να κάνουν ασκήσεις matlab.

    απ την άλλη νιώθω μια κρυμμένη δύναμη να βγαίνει στην επιφάνεια όταν καταφέρνω αυτό το 0 errors κι έτσι σκέφτομαι πως όπως εσύ ισορροπείς ανάμεσα σε επιστήμη και τέχνη εγώ ισορροπώ ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική και σε μαμά φιλόλογο και θεία μηχανολόγο.Γιατί η λέξη ισορροπία μου φέρνει στο μυαλό τον πρώτο νόμο του νεύτωνα και πως το ρ στην αρχή της λέξης έπαιρνε δασεία κι εκεί οφείλεται το 2ο ρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μένα μου άρεσε πολύ η τελευταία παράγραφος... Είσαι η αμελι της Αθήνας, στο πιο κοινωνικο της :D

    και οι σκέψεις μας ταιριάζουν τόσο πολυ μερικες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μπείς και μέσα, είναι ακόμη καλύτερα :)
    Καλό βράδυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Κορίτσι, Φλο και mahler: είμαι πολύ ανυπόμονη να γράψω το επόμενο ποστ και δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπείς απαντήσεις στα σχόλιά σας, θα δείτε γιατί.
    Σας Φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.