Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

πφφ.. σήμερα δεν έχω πολύ όρεξη. Μπορεί να φταίει η εξάντληση από το χθεσινό ξενύχτι (πάλι Booze). Επίσης μπορεί να φταίει το ότι σήμερα λόγω απεργίας των ΜΜΜ δεν πήγα πάλι γραφείο και έμεινα σπίτι με ένα στομάχι ανακατεμένο, να σκέφτομαι. Όταν εγώ σκέφτομαι πολλές ώρες, πάντα (μα πάντα) καταλήγω κακόκεφη, μπερδεμένη, ανικανοποίητη (από τον εαυτό μου), αβέβαιη και άλλα τέτοια ευχάριστα. Σε γενικές γραμμές, και επειδή αυτά που με απασχολούν είναι.. φιλοσοφικής φύσεως, όχι, δηλαδή, πρακτικά προβλήματα, και άρα δεν έχουν λύση, απλώς κάθομαι και περιμένω να μου περάσει. Κάποιες φορές όμως γίνονται "κυματοθραύστες" δικοί μου άνθρωποι, αυτό έγινε και σήμερα και μετά η διάθεσή μου έγινε ακόμη πιο γκρι. Σκούρο γκρι με πιτσιλιές ώχρα, που γενικά μ' αρέσει σαν χρώμα, αλλά σαν χρώμα που περιγράφει διάθεση, δεν είναι καλό πράγμα.
(να και ένας Modigliani που ταιριάζει με τη μέρα σήμερα)

4 σχόλια:

  1. εγώ τον καιρό που έχω πρακτικά θέματα να λύσω,προσπαθώ αν όχι να τα λύσω,να τα αντιμετωπίσω έστω. και βεβαίως δεν έχω χρόνο και όρεξη για φιλοσοφικά! και εσυ το ίδιο πιστεύω!

    απόδειξη? άρχισες να σκέφτεσαι φιλοσοφίες επειδή έκατσες σπίτι και δεν πήγες γραφείο άρα είχες ελεύθερο χρόνο κλπ κλπ

    λοιπόν μια συμβουλη,ιδέα,άποψη,απόσταγμα εμπειρίας(..όπως θες πάρτο):

    είναι τέλειο να έχεις να λύσεις φιλοσοφικά θέματα!! τέλειο τέλειο..και αυτό θα το καταλάβεις όταν προκύψουν τα πρακτικά,τα βαθιά τα μεγάλα..τότε δεν υπάρχει γκρί,τότε δεν υπάρχει καν χρώμα.
    στ'αρ..ια σου το χρ'ωμα τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, μα εννοείται ότι δεν γκρινιάζω που έχω "φιλοσοφικά" θέματα να λύσω! Ίσα ίσα, νιώθω τυχερή. Άσε που δεν έχω καν να τα λύσω, απλά δοκιμάζω μόνη μου τον εαυτό μου.
    Καλό απόγευμα amalthia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε, κάτσε, λίγες μέρες έλειψα, τι συνέβη εδώ;

    Θα συμφωνήσω με την amalthia για τα φιλοσοφικά.. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έγιναν φιλόσοφοι, μια και τη λάντζα την έκανε το δουλικό και οι γυναίκες-φυσικά, το άλλο δουλικό.
    Εκεί που κάθονταν λοιπόν και έξυναν το δεξί έριχναν και καμιά φιλοσοφική κουβέντα, μ΄αυτά και μ' αυτά προόδευσε η επιστήμη!

    Όχι ότι αυτό ταιριάζει γάντι σε σένα, αλλά ξέρεις.. το σκέφτηκα και είπα να το πω!!(το έχεις μάθει πια!!)

    Μην στενοχωριέσαι πάντως. Δυστυχώς και μένα αυτά είναι που με προβληματίζουν,τα φιλοσοφικά, παρ' όλο που έχω και πολλά πρακτικά πια καθημερινά, αλλά απλά το λέω για να σου δείξω πως σε νιώθω- μάλλον.

    Θέλω να σηκωθώ μία μέρα και να στενοχωρηθώ που χάλασε το μανικιούρ μου ρε γαμώτο, ή έστω, που μου τα φόρεσε ο γκόμενος. Ούτε για το στεγαστικό, αλλά και ούτε και για τα φιλοσοφικά.
    Λες να φταίει που δεν έχω μανικιούρ και γκόμενο;
    Λοιπόν, αύριο κλείνω ραντεβού. (για ένα από τα δύο, ό,τι βρω πιο εύκαιρο!)
    Smile like you mean it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jerrυ! Καλώς ήρθες!
    Πάει αυτό, πέρασε, ετοιμάζω καινούριο χαρούμενο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.