Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μπορεί η σημερινή ανάρτηση να μοιάζει εντελώς ό,τι να 'ναι, αλλά εκφράζει διαθέσεις, οπότε μην προσπαθήσετε να την ερμηνεύσετε με βάση τη λογική.
Κατ' αρχάς πρέπει να τονίσω ότι καλός φίλος είναι εκείνος που έρχεται και σε απαγάγει από το πατρικό σου, όταν η διάθεσή σου είναι στο ναδίρ και τα νεύρα σου στο ζενίθ. Ύστερα, πρέπει να πω ότι οι καραμέλες με άρωμα τριαντάφυλλο μέσα σε τσίγκινο κουτάκι με υπέροχη ζωγραφιά, που πουλάει το περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος απέναντι από το Γρηγόρη, είναι παραμυθένιες. Στη συνέχεια θέλω να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός ότι όταν έχει Πανσέληνο και καθαρό ουρανό και κουνάς το κεφάλι σου πέρα-δώθε, φαίνεται σα να κουνιέται και το φεγγάρι. Μετά, θέλω να ευχαριστήσω τη Τζέρρυ, η οποία όχι μόνο διάβασε τα κείμενά μου μέσα σε όλο τον πανζουρλισμό, αλλά μου έστειλε και πολύ χρήσιμα σχόλια. Ακόμη, να επισημάνω ότι όταν ξεκινάς τον Μάρτιο με τον Κ. Τζούμα να σε προειδοποιεί ότι ο μήνας είναι ύπουλος και αν δεν προσέξεις, θα κρυώσεις, με το δικό του, μοναδικό τρόπο, εξασφαλίζει ότι ο μήνας θα πάει καλά. Επιπλέον, να πω ότι στο τέλος αυτού του μήνα θα μάθω τα αποτελέσματα του Delft και άρχισα πάλι να αγχώνομαι. Και μέσα σ' όλα αυτά, ανέβηκα στην ταράτσα να δω τον κύριο Φίλιππο Φουντούκη (το lionhead κουνέλι μου), και κάποιο βρωμολούλουδο μύριζε τόσο μεθυστικά, που κόντεψα να χάσω τα λογικά μου.
Πρέπει να σας πω ότι είμαι λίγο εκτός εαυτού (με την καλή έννοια), λίγο στον κόσμο μου, λίγο ψιλοτρελαίνομαι, αλλά όλα αυτά με θετικό μάλλον πρόσημο :)

9 σχόλια:

  1. Τι να σου πω κοπελα μου. Λιγο ο,τι να ναι αναρτηση αλλα εχει περιεχομενο! Ο Μαρτης οντως ειναι υπουλος αλλα δεν ειναι Νοεμβρης [που ειναι ο πιο απροβλεπτος μηνας, απο καθε αποψη!] οποτε θα το αντεξουμε. Και μετα Πασχα και διακοπουλες!
    Και δεν εισαι η μονη που νιωθει εκτος εαυτου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ sarper,
    περιεχόμενο έχουν και οι κονσέρβες με τα ληγμένα καλαμαράκια, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Ο Μάρτης είναι γλύκα ύπουλος, ο Νοέμβρης σκληρά ύπουλος. Επέτρεψέ μου να παραφράσω και να πω "και ΜΕΤΑ το Πάσχα διακοπούλες.." διότι αυτό ισχύει για μένα. Επιπλέον, αναγνωρίζω το δικαίωμα όλων να είναι εκτός εαυτού, ως εκ τούτου, προς τι η επιθετικότης με τις τελίτσες και τα θαυμαστικά;!;!! Ή είναι ένδειξη ότι συμπάσχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανως! Ειμαι χαρουμενο ατομο εγω οποτε δεν κολλαω ΣΤΗΝ τελεια και χρησιμοποις τελιτσες και θαυμαστικα! :D
    [διακοπες το Πασχα και μετα θα αφηνω τα κοκκαλα μου στο αναγνωστηριο...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κατ' αρχάς πρέπει να τονίσω ότι καλός φίλος είναι εκείνος που έρχεται και σε απαγάγει από το πατρικό σου, όταν η διάθεσή σου είναι στο ναδίρ και τα νεύρα σου στο ζενίθ."

    So sooo soooooooooo sooooooooooooooooo TRUE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης όταν περπατάς στον δρόμο κατά μήκος της παραλίας και σε καίει ο ήλιος τότε μυρίζει καλοκαίρι και εκείνη την ώρα νιώθεις πως δεν έχεις προβλήματα και πας σε μια καφετέρια(στην παραλία πάντα)και παίρνεις φραπέ και νομίζεις ότι πίνεις σαμπάνια.

    Για τέτοια πολυτέλεια μιλάμε!

    Και εγώ δεν πιστεύω πως "ο ύπνος τρέφει τα παιδιά και ο ήλιος τα μοσχάρια" γιατί είμαι αδύνατη πολύ παρ'όλο που κοιμάμαι αρκετά και κυνηγάω τον ήλιο.

    Να ευχαριστήσω και εγώ εσένα για την φιλοξενία Αλεξ μου, γιατί καλή μπλόγκερ είναι εκείνη που σου δίνει έναυσμα και ελευθερία να γράψεις ό,τι σου κατέβει στα κόμεντς του ποστ της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @DmJapan: Εμ, είναι, δεν είναι; Εγώ είμαι αρκετά τυχερή ώστε να έχω τουλάχιστον μία τέτοια φίλη. Το εύχομαι και στους υπολοίπους!
    @Amalthia:Πώώώώ ναι, φραπέ μέτριο ελαφρύ με πολύ γάλα, ή γαλλικό σκέτο (ναι και το καλοκαίρι) και ήλιος, τίποτα άλλο. Τόσο ολιγαρκής κι εγώ!
    Άρα κάτι από καλά γονίδια έχεις κι εσύ Amalthia. Λες να αλλάξει ο μεταβολισμός αργότερα και να την πατήσουμε άσχημα; Βαριέμαι να προβληματιστώ επ' αυτού.
    Όσο για τις ευχαριστίες, αλοίμονο.. Είναι περίεργο να μου αποδίδεται ο χαρακτηρισμός Μπλόγκερ πάντως. Εγώ ένα ριμαδοημερολόγιο κρατάω και είμαι αρκετά τυχερή ώστε να έχω έξυπνους ανθρώπους να το σχολιάζουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω πω γλύφτρα που σαι! θες να σου δανείσω την γλώσσα μου?!!!χαχα

    ο φραπές και το ουίσκυ πίνονται σκέτα!η γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι κλπ κλπ

    τον καιρό που θα αλλάξει ο μεταβολισμός μου θα τρέχω σε γυμναστήρια ή στον "φανταστικό γιατρό μου", οπότε δεν προβληματίζομαι ούτε εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά καλέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.